2012. június 8., péntek

Arról,hogy hogyan csömörlöttem meg a "divattól"...

Persze ez így ebben a formában túlzás. De az elmúlt napokban mást se tettem,mint iratkoztam le egy csomó blogról, facebook oldalról. Március 8-án kezdtem ezt a blogot, és persze lehet az lenne a legjobb megoldás,ha csak és kizárólag a sajátommal foglalkoznék, de mivel szerettem volna képben lenni más blogokkal is, így rengeteget olvastam másokat is.

Már a kezdetekkor elhatároztam,hogy nem akarok karriert csinálni,mint divat blogger, van belőlük épp elég hazai és nemzetközi szinten is. Ezért nem volt semmiféle posztolási kényszerem, mivel van 1001 más dolgom is.

Olyan nem állítok,hogy értek a divathoz, sőt... tulajdonképpen nem értek, nincsenek is ilyen tanulmányaim. Van egy stílusom, azt igyekszem tartani, vannak dolgok,amiket beengedek az aktuális trendekből, van ami jobb ha kívül marad. Vannak és lesznek dolgok,amik mindig is bosszantani fognak, örök problémám, ha valaki nadrágként viseli a leggingset...

De tulajdonképpen most elgondolkodtam,hogy pontot is teszek a "nagy bloggerkedés" végére. A poszt lenyúlások már eleve kiverik a biztosítékot nálam, és már a kezdetekkor sem találtam megtisztelőnek, ha máshonnan köszönt vissza 1-2 posztom, ötletem. Tudom, ezzel nem vagyok egyedül. Aztán múlt héten megláttam egy magyar bloggernél, az egyik kedves olasz blogger ismerősöm posztját...egy az egyben lenyúlva, még a képeket sem cserélte volna le... megint csak jól felmérgesítettem magam.
Aztán persze mennek ezek a piszkálódások, egyebek.Nem kellene ilyenekkel foglalkoznom, csak sajnos én az a fajta vagyok,aki nem tud az ilyentől elvonatkoztatni. A "divatéletről" meg már nem akarok külön mit mondani, a Sugarbird, meg egy csomó hazai "divatesemény" így is rendre sokkol.

Persze sok blogger is van,akit szeretek, most nem kezdem el felsorolni őket, de biztos mindegyikőjük tudja ezt... :) Őket a jövőben is követni fogom.

Azt hiszem tartok egy kis szünetet, a facebook oldalra, ha megtetszik valami, azt továbbra is posztolom. Saját örömömre szerettem volna ezt a blogot csinálni, és már most nem okoz semmiféle
örömöt. Lehet tényleg az lesz csak a megoldás, ha leszűkítem az olvasott blogok számát.  Remélem hamar átlendülök ezen a megtorpanáson és még jó sokat írhatod ide.

6 megjegyzés:

  1. ne hagyd hogy az ilyenek visszafogjanak, lépj előre! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszek majd, bár most kicsit el is fáradtam, na nem a blogolásba, hanem a vizsgákba. :) De köszönöm szépen a biztatást. :)

      Törlés
    2. elhiszem,engem is megviselnek a vizsgák,még jó hogy előre is szoktam az ilyen vészesetekre gyártani bejegyzést :$ no de csak azért, mert szeretem a rendszerességet :)

      Törlés
  2. Én csak magamért csinálom a saját szórakoztatásomra. örülök,ha jönnek és szívesen nézelődöm másoknál.
    Nyúlni? eddig nem gondoltam,hogy fogok,de azért nincs olyan sok téma,nem nagyon lehet kitűnni szerintem,vagy marha jól kell azt csinálni.
    Mindegy is az én célom nem a kitűnés.
    Szerintem ne bosszankodj,ilyenek mindig is lesznek.Minden téren az életben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen én is ezért kezdtem el,hogy önmagamat,meg az ismerőseimet szórakoztassam. De olyan rossz látni sok blogban, főleg azok facebook oldalán a piszkálódást. Jó gondolom ők már nem is önmaguk örömére blogolnak, de én az ilyenből abszolút szeretnék kimaradni.

      De egyébként a 14 követőm közül ez egyikre sem jellemző, rajtatok látom,hogy nem azért csináljátok,hogy ez legyen a nagy "divat karrier". Gondolom átlendülök ezen. Köszönöm egyébként, sokat segít a véleményetek.

      Törlés
  3. Jaj, nehogy ilyesmik miatt feladd! Nekem is voltak hullámvölgyek, pl. pont egy éve nyáron is ,amikor tökre nem volt kedvem blogolni, meg nem is nagyon volt miről, a ruháim is tök gázak voltak... Meg kiakadtam azon, hogy csomóan csak érdekből követnek (külföldiek) és sose veszik a fáradságot, hogy visszakommenteljenek. Sok magyar blogger is, látom, másnál kommentel, de nálam sose, pedig én mindig írtam. De aztán én sem törtem magam annyira. Már majdnem 2,5 éve blogolok, most kezdenek megismerni többen és sok kedves ismerős ír emailt, hogy tetszik neki. Ezek erőt adnak. De lesznek még hullámvölgyek, esetleg trollok, ki tudja. Nem hiszem, hogy ebből divatkarriert lehetne itthon csinálni, de ha már az a pár ismerős azt mondja, minden nap alig várja, hogy írjak valamit, azért már megérte :-) Úgyhogy várom én is ,hogy visszatérjen a blogolási kedved :-)

    VálaszTörlés