2012. június 22., péntek

Életillat-magyar divattervezők boltja





Tegnap ellátogattam Egerben az Életillat-magyar divattervezők boltjába. Az üzlet az Érsek utcában található, ami a legegyszerűbben a Dobó térről és a Széchenyi utcáról közelíthető meg.
Az üzlet profilja:
"Ismerősen cseng például Barbro, Souffle, Kwandera, Laarka, MIMM, Soós Andrea, Lengyel Zsuzsi vagy az Artista neve? Nem? Itt az ideje, hogy megismerkedj Velük!
Az Életillat elhozza Neked a legújabb és legklasszabb magyar divattervezők által kreált ruhakölteményeket, kiegészítőket, hiszen a divat nem áll meg Budapest határánál!

Az egységes modern magyar értékek hagyományteremtését nem is kezdhetnénk jobb helyen, mint Egerben! A minőséget, a szépséget, ötletgazdagságot képviseljük legyen szó akár ruháról, táskáról, ékszerekről. A magyar tervezők, szövők, kötők, hímzők, ötvösök, bőrművesek kreativitása, kétkezi munkája található meg üzletünkben. "


Én személy szerint szeretek is és támogatom is a magyar tervezőktől való vásárlást. Úgy gondolom,hogy nem mindegy, hogy körülbelül azon az áron, amennyiért fast fashion üzletekben vásárolhatunk, megkaphatunk minőségi, egyedi darabokat, és mégiscsak magyar tervezőktől vásárolunk. :-)


Az üzlet árukészlete a teljesség igénye nélkül : Artista, Laarka,Picunkova,MIMM( Az idei Gombold Újra bemutatóról ismerős lehet), Kwandera, Mimóza, Art on me, Pantomime Souffle,Lengyel Zsuzsi.

Pár hete nyitottak, így ruhák terén még nem tűnt túl nagynak a választék, de gondolom és remélem,hogy ez hamarosan változni fog, és remélhetőleg változatos lesz méretek terén is. Tudjátok ezt mindig fontosnak tartom,hogy azok is megtalálják a számításaikat,akik nem 36-os méretűek, hiszen a stílusnak nincs mérete. Az ékszerek, kiegészítők teljesen levettek a lábamról, így vettem is egy gyűrűt és egy kitűzőt a bolt logójával. Amit még szeretnék biztosan a nyári gardróbom darabjai közt tudni, az Art on Me halványkék, kifordítható zsák ruha. Még nem tudom,hogy idén megyek-e Szigetre, de ha igen, biztos azt veszem fel, és már össze is raktam gondolatban egy Szigetelős outfitet a trikóruhával, na meg az új gyűrűvel. Azt hiszem hamarosan visszatérek érte Egerbe. :-)


Úgy érzem, hogy a turisták hamarosan elfogják lepni az üzletet. :-) Ha szeretitek az egyedi, minőségi ruhákat, kézműves termékeket, Meska vagy Ourstyle rajongók vagytok, akkor az Életillat is biztos, hogy tetszeni fog Nektek, és végre, nem csak a fővárosban található ilyen üzlet! Így ha tehetitek szerintem keressétek fel Ti is Egerben, az Érsek utca 14 szám alatt.
Az üzlet facebook oldala:https://www.facebook.com/eletillat   
Itt nézelődhettek a tervezők munkái között is kedvetekre, és meg tudhattok minden információt,amit szeretnétek.

























Gyűrűcském:






A hőn áhított ruha:


4 megjegyzés:

  1. Ez a ruha csoda szép! megérné érte vissza menni :)

    Olyan jó,hogy már nem csak Pesten érhetőek el ezek a dolgok. Én támogatom,hogy minél több városba elérhetőek legyenek a magyar tervezők által készített dolgok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nekem is a szívem csücske lett! :)
      Szerintem is jó lenne, ha minél több helyen, legalább a nagyobb városokban,mint pl Debrecen is. Remélem lesz rá igény Egerben és sikeres lesz a bolt. :)

      Törlés
  2. De jó, hogy Egerben is kaphatók ilyen ruhák! Sajnos tapasztalataim szerint a fővárosban élőkön kívül nem is ismerik ezeket a tervezőket, hiába lehet neten keresztül rendelni náluk. Talán ha megfogható közelségben vannak, akkor inkább bekerülnek a köztudatba! Hajrá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen szerintem is nagyon jó! :) Nekem még a másik tapasztalatom,hogy nálunk kicsit kétkedve fogadják,hogy tervezőktől öltözzünk,pedig tényleg nem drágábbak,mint pl egy Mango vagy egy Zara ruha. Remélem sikeres lesz az Életillat! :)

      Törlés