2012. július 16., hétfő

Napraforgók és Én,ahogy Király Ágiék látják

Már annyi helyen láttam csodaszép napraforgós képeket, hogy amikor Király Ági -aki régebben csinált már rólam képeket- felvetette a napraforgós fotózás ötletét, nagyon megörültem és eldöntöttem,hogy én is szeretnék. Múlt hét szombaton került sor a fotózásra, a képeket Ági és Bernáth Zsolt készítette. Mind a ketten szuper jó fejek, és nem éreztem magam feszélyezve se, még annak ellenére sem,hogy a napraforgó mezőn, a kocsinál kellett átöltöznöm. :D Szerencsére ebben Edina barátnőm segítségemre volt. :))

Az időjárás miatt kicsit bajban voltam, igyekeztem minél könnyebb, de csinos ruhákat választani. Így egy pasztell színű maxiruha, egy koral színű ruha és a hőn áhított fehér csipke mellett döntöttem. Persze a magassarkúról nem voltam hajlandó lemondani, illetve,hogy ne essek el tutira, egy telitalpú szandi mellett döntöttem. Sminket igyekeztem hanyagolni, nem akartam,hogy elmásszon a pofimon. A fotózás Ágiéknak köszönhetően nagyon jó hangulatú volt. Íme a képek, és Ági facebook oldala. Bárkinek szívesen ajánlom őket. :)

 https://www.facebook.com/pages/%C3%81gnes-Kir%C3%A1ly-photography/171296682905759


12 megjegyzés:

 1. Nagyon jól sikerült fotók :), meg a csodás virágok!
  xx Ilka
  http://ilkavontorok.blogspot.ro/

  VálaszTörlés
 2. Beautiful pictures!! Love the sunflowers! Hope you are having a wonderful day!
  -Jyoti
  Style-Delights Blog
  Style-Delights on Bloglovin

  VálaszTörlés
 3. Szuperek a képek, a napraforgós háttér nagyon jó ötlet, lehet, hogy el kéne lopnom :-) Csini a ruha! Nem akarod nagyobb méretűvé tenni a fotókat? Jó lenne!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :)Csak nyugodtan lopjad, nagyon szépeket lehet csinálni napraforgókkal. :) Most átalakítottam közepesről nagy méretűvé, de én ugyanolyannak látom. :( Ha nagyon nagyra teszem,akkor meg elmászik az egész blogbeállítás. :-/ De feltöltöttem őket a facebook oldalamra is. :)

   Törlés
 4. Nagyon tetszenek a képek,szuper ötlet volt. Én is annyira szeretnék "rendes" fotóssal képeket készíttetni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :) Igen én is így voltam vele,hogy párszor legalább szeretek rendes, igényes képeket látni magamról.És Ági jó áron is dolgozik.

   Törlés
 5. Beautiful photos and post!!! take a look on my blog and if you like we can follow each other?
  Besos, desde España, Marcela♥

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Thanks Marcela! :) Sure, let's follow each other. :)

   Törlés