2012. augusztus 16., csütörtök

Őszre várva

Kövezzetek meg érte, de én már nagyon várom a szeptembert. Nem csak azért,mert a szeptember a divatban az olyan,mint a január, az új év kezdete... ;-)

De én már várom,hogy megint kicsit "felöltözhessek". Persze mindezt egy kellemes hőmérséklet közepette. Lássuk be, nyáron "vetkőzni" nem egy nagy mutatvány, az már annál inkább,hogy hogyan maradjunk stílusosak 40 fokban is.

Bár eddig sem csináltam titkot belőle, nem vagyok trendkövető, de azért figyelem, hogy mit is érdemes hozzá tenni a saját stílusomhoz. Amit már biztosan kijelenthetek, hogy egy darab military ruhát,kiegészítőt nem fogok venni.

Kicsit bizonytalan vagyok a vásárlásokat illetően még,mivel még mindig folyamatban van a fogyásom és az a chino is nagy már rám,amit 3 poszttal ezelőtt láthattatok. De azért lássuk,hogy mit is szeretnék beszerezni.

1. Oversized pulóverek



2. Statement Necklaces

3. Blézerek

4. Fekete csipkeruha( csipkéből sosem elég)


5. Shopper


6.Peplum ruha, bár örömmel konstatáltam,hogy már van egy a szekrényemben, még azelőttről,hogy ennyire bejött volna a divatba. :))




Egyenlőre ennyi a kis listám. Ti miket szeretnétek beszerezni?

5 megjegyzés:

  1. Az első szürke pulóver nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon várom az őszt! Egyszerűen utálom a nyarat, nem bírom elviselni ezt a forróságot. Most vettem egy peplumos pólót, de szükségem lenne nekem is egy fekete blézerre és egy sötétkék farmerre. Military nekem sem stílusom, bár most vettem a bolhán egy új khaki Zara blúzt és imádom.

    Ez az új blogom, feliratkoztam hozzád :-)
    http://vgrvblog.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj de jó,hogy elindítottad az új blogod. Csak néztem nagyokat, amikor a vintage fotókat meg akartam nézni és nem jött be. Örülök az új blogodnak, feliratkoztam én is. Hol vetted a peplumos pólót? :)

      Törlés
  3. Lovely!!!
    Besos, desde España, Marcela♥

    VálaszTörlés