2012. március 8., csütörtök

Glamour Women of the Year: Demmer Erika az abszolút favorit

Újra Glamour Women of the Year! Minden évben szavazok a kedvenceimre. De az idei más! Mert idén a legjobb modell kategóriában helyett kapott egy gyönyörű plus size modell: Demmer Erika.
Őszintén szólva sosem értettem egyet a plus size megfogalmazással,bár még mindig elfogadhatóbb,mint amikor elkezdenek "duci modellezni". Szóval fogadjuk el, ez a kifejezés használatos a divatvilágban.

De a lényeg! :) Erika egy csodálatosan szép, IGAZI NŐ. Nem azért méltatom őt ennyire, mert nem szimpatizálok a többi jelölttel ( Axente Vanessa, Fórizs Adina, Palvin Barbara, Srej Zsófi) sőt(!) ők is szépek, de határtalan boldogsággal tölt el,hogy egy olyan modell is jelölést kapott,aki közelebb áll hozzánk "normális" és nőies idomokkal megáldott lányokhoz, nőkhöz. Örülök,mert a divat nyit felénk is ezek szerint. Személy szerint nekem nagyon sokat segít Erika munkája, vidám blogja, és jelölése,hogy büszkébb legyek magamra, a nőies alkatomra. :)

Szavazzatok Demmer Erikára, még március 12-ig megtehetitek a Glamouronline-on! Én már megtettem! ;-)
 Itt olvashattok vele interjút a jelöléssel kapcsolatban, valamint van egy kedves blogja is, szintén a Glamouronline-on.

http://www.glamouronline.hu/womenoftheyear2012/demmer-erika-a-glamour-jelolesem-talan-onbizalmat-ad-a-magyar-noknek-5728

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése