2012. április 25., szerda

A kókuszolaj csodája

Na igen a kókuszolaj, lassan másfél éve használom több mindenre is, és terjesztem az igét is. Sosem okozott még csalódást, ezúttal sem! Mivel már pár alkalommal utaltam rá,hogy roppant érzékeny bőrrel vagyok megáldva, így most nem hangzik el nagyon új információ. De pár héttel ezelőtt a hajam, illetve a fejbőröm is cserbenhagyott...ugyanis valamitől kisebesedett és hámlani kezdett, és még a hajmosás is fájdalmas tortúrát jelentett. Azóta kezdem azt gondolni,hogy a Klier szalonokban tett látogatásaim során használtak valamit, amit nem nagyon szerethetett a fejbőröm( csak remélni tudom,hogy semmi aloe vera tartalmút,mert allergiás vagyok rá). Próbáltam kitalálni mi lehetett, egyébként nagy Klier szalon-rajongó vagyok,mivel azonnal vállalni tudnak, professzionális termékeket használnak, tegnap például Kérastase termékeket használtak, és olyan jól masszíroznak. :)))
Na mindegy, ne térjünk el a lényegtől... ismét észrevettem,hogy sebesedik a fejbőröm. De most már tudom mivel segíthetek magamon. Naná,hogy kókuszolajjal! Eddig is használtam, de csak hajvégápolásra. Hétvégén kitaláltam,hogy bemasszírozom a fejbőrömbe, és szépen betekerem éjszakára törölközőbe. Hát tocsogott rendesen az olajtól a fejem. :) Reggel először sima vízzel öblítettem,majd duplán mostam. És nem csak a sebek,meg a hámlás csökkent látványosan, de olyan szép fényes lett a hajam, és puha. :)

Eddig tényleg csak a legjobbakat tudom elmondani a kókuszolajról...szemben néhány professzionális termékkel. Mindenkinek ajánlom! Legközelebb főzni is fogok vele! :) Persze nem a Mannaszappanos verzióval.

2 megjegyzés:

  1. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó a kókuszolaj, mondjuk rendesen le vagyok maradva az ilyesmik terén. De fura, hogy allergiás vagy az aloe verára! (A Klier-t én is szeretem!)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem is meglepett anno,hogy allergiás lettem rá. A kókuszolaj viszont rengeteg mindenre jó. :) Imádom!

      Törlés