2012. június 27., szerda

Keresem a...

CSIPKE ruhát!!



Szükségem van egy fehér csipkeruhára. Ez nem valami esküvői vízió...:D De igazán nagy szükségem van egy fehér csipkeruhára, meg egy feketére is. Imádom a csipkét, szerintem sose megy ki a divatból. Jó,persze ebben is lehet újítani, színekkel, fazonnal...egyebek. De akkor is timeless szerintem.
A legtökéletesebb ez a Dolce&Gabbana lenne persze, egyszerűen szerelmes vagyok mindenféle csipkés ruhájukba. De már annak is örülnék, ha fast fashion üzletekben találnék magamra valamit. Persze azt látom,hogy van választék, de mint általában megint egyfajta alkatra készülnek. Azzal már meg se lehet téveszteni, ha van 38 és még nagyobb méret, de attól még ugyanúgy nem előnyös,ha nyakig csipkében vagyok. Ma jártam több helyen is(Zara,Stradivarius, Mango,Promod,H&M, Orsay)jobb híján egy csipke szoknyával vigasztalódok, de nem adom föl. :) Keresem a tökéletes csipkeruhát.






 Képek: Dolce&Gabbana FW'13 Men &Women kampány, tumblr.

2 megjegyzés:

  1. Nem mondom, hogy nagyon rá vagyok feszülve a tökéletes csipkeruha megtalálására, de még én sem találtam meg. Általában az a bajom, hogy nagyon műszálasak. Múltkor láttam valahol egy nagyon jót, de már nem emlékszem, hol.

    VálaszTörlés
  2. Jaj én nagyon rá voltam feszülve és ma kaptam egy nagyon csinosat az egyik barátnőmtől. C&A-ba vette és végre nem egy olyan darab,ami csak kis mellű lányokon áll jól. Ezt még megfejeltem egy csipke szoknyával. Most már csak egy fekete csipkeruha hiányzik. Amúgy igen, igazad van,hogy nagyon sok műszálas, meg ami nekem örök probléma, hogy arra szinte sose gondolnak,hogy van akinek nagyobb a melle, teljesen mindegy ha egy fazonból kapok 38-ast is akár, ha ugyanaz a fazon, mint egy vékony,kis mellű lánynál. :(

    VálaszTörlés