2012. július 30., hétfő

Egyszerűen

Bár már az első posztomban anno megírtam, de én  az egyszerű, letisztult öltözködést kedvelem, és általában megpróbálom kerülni a trendkövetést. Ha azt tenném,akkor a blog neve Trendmesék is lehetnének. :)  A stílus itt pedig a sajátomat jelöli csak, a blog és a facebook oldal által szeretném bemutatni miket szeretek. Az öltözködéstől kezdve, szépségápolás, és,hogy milyen ikonok akiket szeretek, stb... :)

Miért írom ezt a bejegyzést? Kaptam egy üzenetet,hogy kicsit "szomszédlányos" a stílusom. :) Hát lehet, de sehol nem ígértem,hogy "olyan izgi,formabontó ruhákat veszek majd magamra, hogy csak na".  Az én szememet nem bántja különösebben a matchy-matchy és társai. Ragaszkodok a saját magam által kialakított stílushoz, és nem érezném jól magam például full neonba öltözve. De gondolom manapság unalmas,ha nem trendi az ember.Lehet emiatt veszítettem 2 embert,aki követett, de örülök azoknak,akik értékelhetőnek látják a blogomat és köszönöm nekik.







24 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönöm szépen. :) Takko-ban vettem múlt héten, több színben is volt még. :)

      Törlés
  2. csini,nekem tetszik a stílusod :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem a kevesebb sokszor több. igyekszem én is ezen az úton maradni,persze azért el-elcsábulhat az ember(magamat értve)de a stílus örök!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezzel egyet értek. :) Én se zárom ki a trendeket, de alapvetően ragaszkodok a saját stílusomhoz. Ami egyébként egy kifizetődő dolog. ;-)

      Törlés
  4. Én nagyon tisztellek azért, amiért ragaszkodsz a saját stílusodhoz és nem követed vakon a trendeket! Ritkán látni ilyet. Mostanában én is hajlok afelé, hogy leegyszerűsítsem a stílusomat, mert kezd egy kissé káosz lenni a gardróbomban, mivel ugye általában a bolhapiacon vásárolok, ott nincs egységes áru, elég vegyesek a ruháim, ezért nehezen párosíthatók egymással. Szóval szeretnék több, letisztult cuccot és sok-sok kiegészítőt. Ja, hát én is elvesztek állandóan pár követőt, főleg most, a nyereményjáték ideje alatt, nem tudom, biztos unják, vagy mittudomén, de most már megszoktam :-) Amit ugye múltkor is beszéltünk az önbizalomnál, nem kell másnak megfelelnünk :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm, aranyos vagy Bogi! :) Azért én irigylem a gardróbodat,mert szuper cuccokat találsz a bolhapiacon. De megértem amúgy,hogy jobban hajlanál a letisztultabb darabok felé na, és igen..sok-sok kiegészítővel olyan jól variálhatók. :)

      Törlés
  5. Szerintem szuperül áll ez az összeállítás. Ráadásul szerintem egyáltalán nem "szomszédlányos". Szerintem teljesen jól beillik a divatirányzatokba amúgy. Persze nem neon, és? (Mellesleg nekem annyira nem jön be, főleg, hogy már mindenki neonban van.) Gyönyörű a cipő is, bár én mostanában eléggé "elkényelmesedtem". Ritkán vagyok hajlandó felvenni magas sarkút egész napra, pedig régebben nem volt ritka, de most már egyre nyűgösebb tudok lenni tőle. Nem tudom miért van ez, de nem bánom. Részben ez is hozzájárul, hogy elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok, alkalmakra persze mehet a magas is, de csak azért nem fogok szenvedni, hogy 10 centivel magasabbnak és egy kicsit vékonyabbnak tűnjek. Persze én is imádom őket, félre értés ne essék, de azt már nem, amikor 1 óra után az első kukába kidobnám a fájdalomtól :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :)) Én is azért magassarkúzok ennyit,hogy nyújtson,mert elég alacsony vagyok. Viszont nekem nincs sok választásom, a kényelmesebb cipőmnek is kell,hogy legyen sarka,mert olyan bokasüllyedésem van,hogy megőrülök a laposban a fájdalomtól. De azért ha már 6-7 óránál többet kell viselnem én is a pokolba kívánom. :)

      Törlés
  6. Love the casual chic look! YOu look great! Hope you are having a wonderful day!
    -Jyoti
    Style-Delights Blog
    Style-Delights on Bloglovin

    VálaszTörlés
  7. wow. your outfit looks amazing! find your blog very interesting and good <3

    love
    beauthi.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. thank you :) I take a look at your blog as well. :)

      Törlés
  8. Szia!
    Most járok nálad először és nagyon-nagyon tetszik a blogod! :)
    Az előző posztban bemutatott Mythic hajvégápoló nélkül már nem is tudom mi lenne a hajammal, hű barátom amióta csak kapható, imádom!!!
    Fel is iratkoztam hozzád, mert kíváncsi vagyok a folytatásra, ha van kedved, te is kukkants be hozzám!
    További szép napot! :)

    http://lifelikevision.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)

      Köszönöm szépen, azóta már én is ellátogattam hozzád, és nekem is tetszik a Tied. :) Fel is iratkoztam én is. :)
      Bizony a Mythic Oil nekem is nagy kedvenc, és nem is találtam jobbat, még a Kerastes se tudta lepipálni. :) Az illata meg Isteni!! :)

      Törlés
  9. Beautiful look!!! thank you so much for your visit!!
    I follow you now! Have a nice day!
    and my G+ for you...

    Besos, desde España, Marcela♥

    VálaszTörlés
  10. Love your pants and shoes.
    I'm following you and hoping you will follow me too. :3

    VálaszTörlés
  11. Hi sweetie, You look so cute and I love your outfit <3

    Oana
    Baci <3

    VálaszTörlés