2013. február 17., vasárnap

Nyugalom, Nőiesség, Erő Barnoff módra

A ruhának, amit viselek vagy viselni szeretnék a jövőben tükröznie kell a személyiségem.

Mindig ez az első szempont, amit figyelembe veszek, ha új ruhát akarok venni vagy csináltatni. Erre gondolok most is, ahogy újra nézegetem Tamara Barnoff új, 2013-as tavaszi- nyári kollekcióját, ami a "Women's Silence" nevet kapta.

Úgy viselni egy szép ruhát, hogy közben nem cukorbabának, hanem ízig-vérig NŐ-nek érezhetjük magunkat, szerintem ez minden nő álma. Semmi harsány szín, csupa pasztell, de mégis kitűnnek. Egyszerre sugároz harmóniát és erőt. Szerintem minden embernek vannak bizonyos ruhadarabjai, amiknek a viselése magabiztosságot ad. Ez a második dolog, ami beugrik nekem a kollekcióról,  na és persze a jól kombinálhatóság. Gondolom ismerős az érzés, amikor megszületik a fejetekben, hogy milyen alkalomra,milyen kiegészítőkkel és hányféleképpen tudtok viselni egy ruhadarabot... az én fejemben már érlelődnek a kis képek. ;)

A két abszolút kedvencem a kollekcióból:


Felső: Lover
Szoknya: Only You

Estélyi ruha: Perfect evening

A kollekció többi darabját megtekinthetitek itt: http://www.flickr.com/photos/tamarabarnoff/sets/72157631365317456/with/8047716107/

Vagy a Barnoff facebook oldalán https://www.facebook.com/Barnoff.official?ref=ts&fref=ts


+ 1 Tipp: Ne hagyjátok ki a Tavaszi megújulás-t a Barnoff-nál! Szuper áron juthattok a régebbi kollekciók darabjaihoz, melyek ugyancsak figyelemre méltók! Február 14-21-ig tart az akció, ne maradjatok le róla!

1 megjegyzés:

  1. Ezek tényleg nagyon jók. Jól megfogalmaztad, milyen az első kép, tökéletesen illik rá!

    VálaszTörlés