2013. február 6., szerda

Régi-új családtagok

Sikerült ismét beszereznem  pár szépségápolási terméket és kiegészítőt. Ezek közül van ami nem is olyan új,mert már több alkalommal is használtam, meg vannak termékek amikben nem is nagyon váltok. Lássuk mik ezek! :)

Szarvasos nyaklánc és masnis hajráf, mindkettő szerelem volt első látásra. A Dohány utcai Látomásban vettem őket.
A kozmetikumok:
1.Baviphat Barackos peeling (BB krém-ről rendeltem). Na ez eddig tuti befutó, nagyon jó az illata. Nehéz megállni,hogy ne kóstoljam meg. :D És jól szuperál,mint peeling,szerencsére jól bírja a bőröm.

2. Kérastase Bain Chroma Captive hajfürdő
Erről még annyira nem tudok nyilatkozni, tegnap az egri  Klier fodrászatban ilyennel mosták meg a hajamat és annyira tetszett az illata és szép fényes, puha lett tőle a hajam. Így beruháztam egyre. :)

3. Catwalk by Tigi  Curlesque Collection, Curls Rock Amplifier

 Na ez nekem egy must have darab és nagyon jó. Mivel alapból oroszlán - királylányos a hajam és nekem sincs kedvem,türelmem stb. mindig egyenesíteni (arról nem beszélve,hogy köd,eső,hó szóval bármilyen csapadék hatására megőrül és önálló életet él a hajam), ez a hajformázó krém a legjobb,ami megszelídíti a hajamat. Kis mennyiséget kell eldolgozni a hajban és finom az illata. Ezt is az egri Klier szalonban vettem.

4. Zamian Gold Cacao Mask (BB krémről)

 Már sok jót olvastam róla, hogy az érzékeny, problémás bőrrel csodákat művel, 2x próbáltam eddig, egyenlőre a csodára még várok, viszont az mindenképpen pozitív,hogy a bőröm jól bírja. :)

5. Avon Real Red és Maybelline Colorama körömlakkok.
Semmi újdonság, mindig piros(vörös) vagy maximum bordó körömlakkot használok. Ha úgy tetszik nálam ez egy signature look.

6. Aden szemhéjtusok: A tusvonal a másik, ami nálam elengedhetetlen. Nem vagyok nagy sminkelő, szemhéjtus, szempillaspirál, BB krém, néha egy kis rúzs vagy szájfény és vörös köröm. Ezzel ki is merült a sminkelés és egyebek nálam. :)

A tusnál a lényeg,hogy vastag legyen az ecset része, mert olyan remegős a kezem,hogy csak így tudom szépen megcsinálni a tusvonalat. (Meg néha még így is csak többszöri nekifutásra :D )

Ezek tehát a régi-új szerzemények. Szép napot mindenkinek! :)

2 megjegyzés:

  1. Jaj, de szép a szarvasos nyaklánc! Nagyon egyedi!

    VálaszTörlés
  2. Én is szeretem, bár mit nem adnék,ha fele olyan ügyes lennék,mint Te és ontanám a DIY szépségeket :))

    VálaszTörlés