2013. július 11., csütörtök

Egy kis életjel, és az elmúlt 2 hónapról

Hello Mindenkinek!

Lehet valami igazán stílusos visszatérés kellene. De inkább legyen fő az őszinteség. :)

Az elmúlt 1-2 hétben néhányszor ránéztem a blog facebook oldalára és meglepődve, de örömmel vettem észre,hogy annak ellenére,hogy semmi aktivitás nem volt az elmúlt 2 hónapban mégis iratkoznak rá fel az emberek.Gondoltam cserébe mégiscsak kellene jelentkeznem valamivel.

Egy kicsivel jobban érzem magam ahhoz képest,ahogy májusban voltam. Van,ami változott, van ami nem.  Azóta is próbálok munkát találni, hát nem sok sikerrel. De próbálom azért lekötni az időmet, a lehető leghasznosabban. Ma például megyek szintfelmérőt írni nyelvvizsgához. :)

....és azóta betöltöttem a 27-et! :) Épp gondolkoztam,hogy 1 évvel ezelőtt a világ kincséért sem árultam volna el,hogy mennyi az annyi-de mivel a hétvégén olyan kedvesen akartak kiküldeni egy Nemzeti Dohányboltból,mert 18 év alattinak gondoltak ( szerintem ,ezt eltúlozták azért)- de most már vállalom.

Ami szintén változott, szépségesen legyűrtem a legendás vásárlási mániámat...sőt ezt lassan tökéletesre fejlesztem. Ellenben szeretnék megtanulni varrni.

Hát eléggé összeszedetlen lett ez az én kis visszatérőm, de szószaporítás helyett inkább mutatok pár képet,hogy mi is volt az elmúlt 2 hónapban.

 Ezt a képet Apukám csinálta a kis keresztlányom ovis ballagása előtt, ezért nagy kedvenc lett. Szülinapoztunk az Amigoban.Csajos :)


Idén is támogattam a mezőgazdaságot. :)


Ádámnak csináltam ezt a tortát szülinapjára.
2 megjegyzés:

  1. Írjál! Olyan kevés, jó és őszinte magyar divat blogger van.
    Nagyon szép vagy a képen!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, elnézést a késői válaszért. Kicsit szétszórt vagyok.

    VálaszTörlés